Köp Elvis krypta

Kanske har du lekt med tanken att begravas bland celebriteter. Paris största kyrkogård, Père-Lachaise, kan då kanske ligga nära till hands. Här vilar storheter så som Honoré de Balzac, Oscar Wilde och Edit Piaf. För att få begravas på Père-Lachaise måste man emellertid antingen avlidit, eller levt, i den franska huvudstaden. Det minskar den intresserades chanser. Kanske kan då Elvis ‘gamla grav’ vara ett tänkbart alternativ.
________________________________________

Den 23 juni kommer Elvis första grav, belägen på Forest Hill i Memphis, att säljas på auktion. Graven har stått tom sedan Elvis – enbart två månader efter gravsättningen – flyttades till sin nuvarande viloplats vid sitt hem i Graceland.

Visserligen är Forest Hill knappast en ‘kändistät’ viloplats, men att ligga begravd i mark avsedd för Elvis ‘The King’ Presley torde åtminstone vara värt något i sammanhanget.

I köpet ingår krypta, öppning, stängning, minnesinskription samt en möjlighet att få tillgång till ett eget kapell för böner i samband med den framtida begravningen.

Vad det slutliga priset kommer att bli är svårt att spekulera i. En gissning är att en ‘kunglig’ grav kommer att generera ett minst lika kungligt pris.

_________________________________
Lewenhards
lewenhards@live.com

Advertisements
Tagged , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: